Ολυμπιακός: Τι θα γίνει μετά την απολογία του Ντόρσεϊ - Πότε θα βγει η απόφαση
Ο Ντόρσεϊ απολογήθηκε στον Νίκο Λεπενιώτη
Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στην απολογία του, για το ξέσπασμα που είχε μέσω social media για τον Ολυμπιακό.
Την Παρασκευή απολογήθηκε ο ομογενής γκαρντ και έδειξε πως έχει καταλάβει το λάθος του και μένει να φανεί ποια θα είναι η τιμωρία του από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.
Ο Ντόρσεϊ απολογήθηκε στον GM Νίκο Λεπενιώτη, ο οποίος θα ενημερώσει εκτενώς τους Αγγελόπουλους κι αυτοί με τη σειρά τους θα συζητήσουν με τον Γιώργο Μπαρτζώκα για να παρθεί η απόφαση που θα αφορά την τιμωρία του.
Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και την επόμενη εβδομάδα που τα πράγματα είναι πιο χαλαρά, καθώς παίζει την επόμενη Παρασκευή με τη Φενέρ και δεν υπάρχει «διαβολοβδομάδα» στην Ευρωλίγκα, θα βγει η τελική απόφαση. Μέχρι τότε ο Ντόρσεί θα παραμείνει εκτός ομάδας.
