Kηφισιά-Αρης 1-2: Ο Γκαρέ υπέγραψε το διπλό στο ροντέο της Λεωφόρου!

Ο Αργεντινός Μπενχαμίν Γκαρέ με έξοχο πλασέ στο 89′ έδωσε τη δεύτερη διαδοχική νίκη στον Αρη, που πέρασε από τη Λεωφόρο και σκαρφάλωσε στη βαθμολογία! Μπρούμα και Σαγκάλ σκόραραν από ένα γκολ για Αρη και Κηφισιά και… φούσκωσαν από ένα μπαλόνι για να το πανηγυρίσουν, αλλά στο τέλος μίλησε ο Γκαρέ!

Πάνω κάτω ασταμάτητα σε τρελούς ρυθμούς και οι φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη! Κηφισιά και Αρης ήταν έτοιμες να μοιραστούν από έναν βαθμό στη Λεωφόρο σε ένα παιχνίδι που είχε απίστευτο τέμπο, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να τα δίνουν όλα στην επίθεση και να ξεχνούν τις άμυνες, αλλά ο Γκαρέ είχε διαφορετική γνώμη!

Ο Γκαρέ πήρε την μπάλα από γύρισμα του Μιρ και απομάκρυνση της άμυνας στο 89′, έκανε ένα βήμα και πλάσαρε τον Ραμίρεζ για να διαμορφώσει το τελικό 1-2, που έρχεται να δώσει ώθηση στον Αρη μετά το 3-2 επί του Βόλου!

Ο Αρης ευτύχησε να προηγηθεί πρώτος στο 32′ με το παρθενικό γκολ του Μπρούμα από την άσπρη βούλα, το οποίο χρειάστηκε να εκτελέσει δύο φορές για να ευστοχήσει. Μετά τα 4/5 χαμένα πέναλτι, ο Πορτογάλος που είχε 13/15 στην καριέρα του κλήθηκε να δοκιμάσει, αλλά αστόχησε. Ωστόσο με υπόδειξη από το VAR, δόθηκε επανάληψη δύο λεπτά αργότερα για παράβαση του Αντονίσε. Ο Μπρούμα εκτέλεσε ξανά, αλλά εντυπωσιακά και άνοιξε το σκορ.

Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο η Κηφισιά στον τρελό ρυθμό που επικράτησε κατάφερε να βρει στόχο στο 53′ με εκπληκτικό αριστερό πλασέ του Χιλιανού Σαγκάλ έξω από την περιοχή και να φέρει προσωρινά το ματς στα ίσια. Μάλιστα ο Σαγκάλ αποχώρησε λίγο αργότερα με ενοχλήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως Μπρούμα και Σαγκάλ πανηγύρισαν φουσκώνοντας ένα μπαλόνι!

Ο Αρης δεν παράτησε το παιχνίδι, πανηγύρισε στο τέλος και πήρε μία νίκη που τον βάζει με άνεση στην πεντάδα, αλλά και με τάση για ακόμα ψηλότερα, ειδικά με το πρόγραμμα που έχει τις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Ραμίρεζ, Μάνσο, Βαν Άιμα, Ζολιμπουά, Αμπάντα, Γιάγκνε (90’Εμπουλά), Ρουκουνάκης, Αντόνισε (84′ Σόουζα), Πόμπο (84′ Μπένι), Σαγκάλ (73′ Κυριόπουλος), Θεοδωρίδης (73′ Χριστόπουλος).

ΑΡΗΣ: Βέλιο, Πετρίς, Σούταλο, Φαμπιάνο, Ρίτσαρντς, Χόνγκλα, Ράτσιτς, Μπρούμα (71′ Μπουσαΐντ), Κουαμέ (90’+3′ Γένσεν), Γκαρέ (90’+3′ Φαντιγκά), Καντεβέρε (71′ Μιρ).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News