ΣΙΜΟΝΕ ΙΝΤΖΑΓΚΙ: «Επιστρέφω σπίτι, ξέρω ότι κάποιος θα με γιουχάρει»

Ο προπονητής της Ίντερ, επιστρέφει στο «Ολίμπικο» ως αντίπαλος και εξηγεί πόσο ξεχωριστός είναι για τον ίδιο, ο σημερινός αγώνας κόντρα στη Λάτσιο (19.00, cosmote sports 4).

Η μεγάλη επιστροφή του Σιμόνε Ιντζάγκι στη Ρώμη ως αντίπαλος είναι γεγονός. Η Ίντερ φιλοξενείται από τη Λάτσιο στο «Ολίμπικο» σήμερα το απόγευμα (16/10, 19:00, cosmote sports 4) και ο πρώην προπονητής των «λατσιάλι» μίλησε για την ιδιαιτερότητα αυτού του αγώνα.

«Θα δεχτώ αποδοκιμασίες αλλά και χειροκροτήματα, θα είναι συναρπαστικό να συναντήσω ξανά τους παίκτες και τους οπαδούς της Λάτσιο.

Η Λάτσιο έπαιξε εξαιρετικά παιχνίδια, δείτε το ντέρμπι. Είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα, με εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Ένας νέος προπονητής έφτασε, καλός στην οργάνωση και η ομάδα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Έχασαν το τελευταίο παιχνίδι, οπότε αναμένουμε να βρούμε μια Λάτσιο που θα έχει μεγάλη επιθυμία να τα πάει καλά», τόνισε ο προπονητής των «νερατζούρι». 

Για την ιδιαιτερότητα του σημερινού αγώνα:

«Δεν είναι ένας αγώνας όπως όλοι οι άλλοι, είναι μια επιστροφή στο σπίτι, ένα σπίτι που είναι δικό μου εδώ και 22 χρόνια. Θα είναι μια μεγάλη συγκίνηση, μια μεγάλη μέρα, να βλέπω τα παιδιά που μου έδιναν κάποτε τα πάντα, να βλέπω αυτούς τους ανθρώπους και να σκέφτομαι όλα αυτά που ζήσαμε μαζί. Βλέποντας ξανά τους οπαδούς της Λάτσιο, που ήταν πολύ σημαντικοί για μένα, περάσαμε μαζί χαρές και λύπες, πανηγυρίσαμε σημαντικά γκολ και διακρίσεις. Αύριο ξέρω ότι θα υπάρξουν αποδοκιμασίες αλλά και χειροκροτήματα και το δέχομαι. Ξέρουν ότι έχω έδωσε τα πάντα για αυτή τη φανέλα, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής».  

Για την κατάσταση της ομάδας του: 

«Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι, δυστυχώς ήμασταν λίγοι εδώ, αλλά δουλέψαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι Ευρωπαίοι διεθνείς επέστρεψαν με κάποια μικρά προβλήματα. Περιμένουμε τους Νοτιοαμερικανούς».

Για τον πρόεδρο της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο και τη συνάντησή τους στην ιταλική πρωτεύουσα:  «Πολλά έχουν ειπωθεί και ακουστεί, αλλά νομίζω ότι αυτός και ο αθλητικός διευθυντής Ίγκλι Τάρε ήταν πολύ σημαντικοί για την προπονητική μου καριέρα. Χάρη σε αυτούς προπόνησα τη Λάτσιο, δεν θα σταματήσω ποτέ να τους ευχαριστώ, γνωρίζοντας ότι συνεργαστήκαμε  καλά και πετύχαμε εξαιρετικά αποτελέσματα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News