Ιμανόλ Αλγουαθίλ: «Ολοι οι παίκτες προσπαθούν είτε παίζουν πολύ είτε λίγο»
Οι δηλώσεις του Ιμανόλ Αλγουαθίλ μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Σλάβια Πράγας.
Κλείνει γρήγορα τη σελίδα της μεγάλης νίκης επί της Σλάβια Πράγας και επικεντρώνεται στις επόμενες αναμετρήσεις ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ιμανόλ Αλγκουαθίλ.
Ο Βάσκος μίλησε στον ΑΝΤ1, φάνηκε ευχαριστημένος με τους παίκτες του και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.
Αναλυτικά:
«Η δουλειά μου είναι να βγάζω τον καλύτερο εαυτό από όλους τους παίκτες. Εχουμε πετύχει 6 νίκες, αλλά τώρα είναι παρελθόν. Πρέπει να συνεχίσουμε και να παλεύουμε μέρα με τη μέρα. Χαιρόμαστε που βλέπουμε ότι όλοι οι παίκτες προσπαθούν είτε παίζουν πολύ είτε λίγο.
Απόψε δώσαμε μία δύσκολη μάχη απέναντι σε μία σκληρή ομάδα που έχει ποιότητα και δεν ήταν εύκολο να τους κερδίσουμε. Είναι μία δίκαιη νίκη παρότι δυσκολευτήκαμε».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Η μέρα και η ώρα του επόμενου αγώνα στο Conference League
- Ολυμπιακός: Η μέρα και η ώρα του επόμενου αγώνα στη League Phase - Όλο το πρόγραμμα
- «Βέλη» του Φουρνιέ στον Ναν: «Αποδέξου την αποτυχία σαν άντρας ή κατηγόρησε άλλους σα... κότα»
- Δ. Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι σηκωμένα και δοσμένα, πολύ σημαντικό αυτό για να βρούμε από πού είναι»
- Δημητρακόπουλος για το σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ: «Δεν υπάρχουν καταγγελίες σε βάρος παραγόντων του Ολυμπιακού»
