ΝΒΑ: Ο Τέιτουμ λύτρωσε τους Σέλτικς από κάζο

Με 40 πόντους ο Τζέισον Τέιτουμ έδωσε τη νίκη στους Σέλτικς με 125-124 επί των Νετς στην παράταση σκοράροντας στην εκπνοή!

Ο Tζέισον Τέιτουμ δεν άφησε ασυγχώρητο το ολέθριο λάθος του Μίκελ Μπράουν στην άλλη πλευρά του γηπέδου και με μία κλασική κίνηση που έχει την υπογραφή του, σούταρε την ώρα που ακουγόταν η κόρνα της λήξης στην παράταση για το 125-124 των Μπόστον Σέλτικς κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς και πήδησε στον αέρα του ΤD Garden με τη γροθιά υψωμένη για να ακολουθήσει πανδαιμόνιο!

Ο σούπερ σταρ της Βοστώνης τελείωσε το ματς με 40 πόντους, ο Πολ Τζόρτζ σκόραρε άλλους 20 και οι Σέλτικς απέφυγαν την γκέλα μέσα σε κλίμα αποθέωσης!

Ανάλογη πανηγυρισμοί επικράτησαν και για την πρώτη νίκη στη σεζόν των πρωταθλητών Νικς, με 111-97 κόντρα στους αήττητους Πίστονς.

Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς με 27 πόντους και 20 ριμπάουντ έκανε πάρτι, ενώ ο Τζέιλεν Μπράνσον πρόσθεσε 23 πόντους.

Εντυπωσιακός ήταν και ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα στο 130-103 των Σπετς κόντρα στους Κινγκς με 29 πόντους, 10 ριμπάουντ, 5 τάπες και συνολικά εννέα καρφώματα, ενώ ο Τζούλιαν Σαμπανί πρόσθεσε 26 πόντους με 8/13 τρίποντα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News