ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α2: Αναβλήθηκε το Τρίτων - Χαρίλαος Τρικούπης, έμπαζε νερά το κλειστό του Στρέφη!
Μία ημέρα μετά τις βροχές και το πρόβλημα παρέμενε μεγάλο…
Τι και αν πέρασε μία ημέρα από τις βροχές στην Αττική με την κακοκαιρία «Μπάλλος», τα προβλήματα παραμένουν. Δε… γλίτωσε από τα προβλήματα και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 μπάσκετ.
Το ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, Τρίτων – Χαρίλαος Τρικούπης, αναβλήθηκε εξαιτίας της ακαταλληλότητας του γηπέδου.
Διότι μπορεί να πέρασε μία ημέρα από τις βροχές στην Αττική, αλλά το γήπεδο συνέχισε να μπάζει νερά. Με αποτέλεσμα, όπως ήταν λογικό, οι διαιτητές να αποφασίσουν την αναβολή του ματς.
Δε γινόταν να πραγματοποιηθεί ο αγώνας, από τη στιγμή που υπήρχε αυτό το πρόβλημα στο κλειστό του Στρέφη και πλέον αυτό που μένει είναι η απόφαση της ΕΟΚ για νέα ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού, του ντέρμπι της πρεμιέρας της Α2.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Όλα ανοιχτά
- Ξέσπασε ο Κόντης: «Αυτά που είδα δεν τα έχω ξαναδεί!»
- Βόμβες Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς αλλά όχι για να παλεύω για τα playoffs»
- ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ως δανεικός από την Καϊσέρισπορ ο Τσάλοφ
- Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Γκραντ είναι... οικογένεια - Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ»
