ΑΡΗΣ: Χωρίς Σάσα και Μπεναλουάν στη Λαμία εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος

Επεισόδιο ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές στη προπόνηση, ανάγκασε τον Μάντζιο και τη διοίκηση να αφήσει εκτός αποστολής τους δύο ποδοσφαιριστές

Χωρίς τους Λούκας Σάσα και Γιοάν Μπεναλουάν θα ταξιδέψει η αποστολή του Άρη αύριο στη Λαμία. Οι δύο ποδοσφαιριστές υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα όπως ενημέρωσε και η ΠΑΕ Άρης και αποφασίστηκε από κοινού με τη διοίκηση και τον προπονητή να μείνουν εκτός αποστολής.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν επεισόδιο στην προπόνηση, που όμως έληξε γρήγορα με την παρέμβαση των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών. Ωστόσο ήταν ξεκάθαρη η απόφαση να σταλεί ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. 

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» (18/10, 19:30), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Σήμερα, Σάββατο, το πρόγραμμα περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης (ενεργοποίηση, rondo game, επιθετική ανάπτυξη και στατικές φάσεις).

Οι Λούκας Σάσα και Γιόχαν Μπεναλουάν, οι οποίοι υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα, προπονήθηκαν σήμερα μόνοι τους και θα είναι εκτός αποστολής στο μεθαυριανό παιχνίδι».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News