ΟΦΗ: Ο... αθόρυβος ηγέτης του
Ο διεθνής μέσος απέδειξε γι’ άλλη μία φορά πόσο τέλεια έχει ταιριάξει στην… καλοκουρδισμένη μηχανή του Χρήστου Κόντη.
Ο Ταξιάρχης Φούντας κι ο Τιάγκο Νους ήταν οι παίκτες που συγκέντρωσαν τα περισσότερα βλέμματα στην προχθεσινή νίκη του ΟΦΗ επί της Χάποελ Μπερ Σεβά, όμως ο αθόρυβος ηγέτης της εντεκάδας ήταν -γι’ άλλη μία φορά- ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.
Ο διεθνής μέσος απέδειξε γι’ άλλη μία φορά πόσο τέλεια έχει ταιριάξει στην… καλοκουρδισμένη μηχανή του Χρήστου Κόντη.
Τα στατιστικά του στον αγώνα του Βουκουρεστίου ήταν εκπληκτικά και πιστοποιούν ότι είναι παίκτης-βαρόμετρο τόσο για την ανασταλτική όσο και για την αμυντική λειτουργία: είχε 55/62 επιτυχημένες πάσες (ποσοστό 89%), ενώ κέρδισε οκτώ απ’ τις εννέα προσωπικές μάχες που έδωσε. Επίσης, ανέκτησε εννέα φορές την μπάλα, έκανε πέντε επιτυχημένα τάκλιν κι είχε και δύο κλεψίματα.
Κανένας φυσικά δεν υστέρησε προχθές. Ο Φούντας (ο οποίος έφτασε τα 4 γκολ με τον ΟΦΗ στην Ευρώπη κι έπιασε στην κορυφή των σκόρερ του συλλόγου τον Νίκο Παπαδόπουλο), ο Ανδρούτσος, ο Αθανασίου, ο Πούγγουρας κι όλα τα υπόλοιπα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για τη νίκη που δίνει ελπίδες πρόκρισης στα νοκ άουτ του Γιουρόπα Λιγκ.
Από χθες, πάντως, όλοι έχουν κατεβάσει χαμηλά την… μπάλα και προσπαθούν να στρέψουν την προσοχή τους στον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα, που μπορεί να αποδειχτεί πιο δύσκολος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Επιτέλους ευχάριστος πονοκέφαλος σε ντέρμπι
- ΠΑΟΚ: Στον Πειραιά με... συνταγή ΑΕΚ
- NBA: Κυρίαρχος ο Γουεμπανιάμα, επέστρεψαν στις νίκες οι Καβαλίερς – Όλα τα αποτελέσματα
- Θάνου: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ψεύδεται, απαλλάχθηκα για όλες τις δηλώσεις μου»
- Βαριά ποινή στον Γιαννακόπουλο: Δέκα μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα
