ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Ο Ελ Αραμπί θέλει να μείνει στο Λιμάνι»

Με το συμβόλαιο του «πιστολέρο» του Ολυμπιακού να λήγει το καλοκαίρι, τα αθλητικά Μέσα της πατρίδας του, αναφέρουν πως ο άσος των Πειραιωτών θέλει να παραμείνει στο Λιμάνι και οι συζητήσεις με την διοίκηση είναι υπό εξέλιξη

Το συμβόλαιο του Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό, λήγει το καλοκαίρι με τον Μαροκινό αθλητικό να Τύπο να ρίχνει… βόμβες αναφορικά με την παραμονή του στο Λιμάνι.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσιεύματα από την χώρα του «πιστολέρο» των «ερυθρολέυκων», αναφέρουν πως ο Ελ Αραμπί έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να παραμείνει στον Πιεραιά και να συνεχίσει να αγωνίζεται για χάρη των πρωταθλητών. Άλλωστε, υπάρχει μία σχέση «αγάπης» ανάμεσα σε εκείνον και τηνομάδα, ενώ μάλιστα την τελευταία διετία είναι ο κορυφαίος σκόρερ για τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα Bladi, Μαροκινός θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα του Ολυμπιακού και μάλιστα τονίζει πως «οι πιθανότητες είναι καλές να συνεχίσει την περιπέτειά του με τον ελληνικό σύλλογο, καθώς φημολογούνται υπό εξέλιξη συζητήσεις, που μπορεί να οδηγήσουν σε συμφωνία τις δύο πλευρές».

Από την άλλη, το σαιτ Africa Foot United, αναφέρει ότι «ο Ολυμπιακός ενεργοποιείται για να κρατήσει τον κορυφαίο του σκόρερ».

 
 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News