ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ: «Συγνώμη, αλλά έπρεπε να ήμασταν μπάσταρδοι»
«Είναι κάτι που δεν μπορείς να πιστέψεις», σχολίασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά το 4-4 με το Βόλο…
Δεν μπορούσε να πιστέψει ο Ραζβάν Λουτσέσκου την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με το Βόλο. Οι Θεσσαλονικείς ενώ ήταν μπροστά με 4-1 σκορ στο ημίχρονο, έληξε 4-4!
Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα, σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, τόνισε:
«Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ικανοποίηση. Υπάρχει μία αίσθηση σοκ. Είναι κάτι που δεν μπορείς να πιστέψεις. Ένα ματς που δεν ξεκίνησε καλά για εμάς αλλά μετά ήρθε το 4-1 για εμάς. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είδα προσπάθεια από τους παίκτες μου.
Δεν ξέρω τι να πω σε ματς που κατέληξε έτσι και είχαμε ευκαιρίες και ένα χαμένο πέναλτι. Υπήρχαν δύο καίριες επεμβάσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα. Δεχθήκαμε και κάποια χαζά γκολ.
Δεν μπορώ να πω κάτι. Με ενοχλεί αυτό το σοκ. Το σοκ του ένα ματς από το 4-1 να πηγαίνει στο 4-4. Είναι σοκ. Προσπαθήσαμε και πιέσαμε. Στο τέλος έπρεπε να ήμασταν… μπάσταρδοι στο ματς. Συγγνώμη για την έκφραση».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ
- Νότιγχαμ: «Τριάρα» στην Τότεναμ και βήμα παραμονής
- ΑΕΚ: «Μάνταλος 2027» στα μάτριξ του γηπέδου - Δε το κουνάει ο αρχηγός
- ΠΑΟΚ: Πρώην βοηθός του Λουτσέσκου απολύθηκε με κατηγορίες ξυλοδαρμού από την ομάδα του!
- Παπαθεοδώρου: Ανέβασε τα videos της... αδικίας - «Δεν μπορείς να υποτιμάς τη νοημοσύνη μας»
