ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ: Διακοπή στο παιχνίδι με την Σπαρτάκ Τρναβα λόγω επεισοδίων (vid)
Επεισόδια είχαμε στον αγώνα μεταξύ της Σπαρτάκ Τρνάβα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, με τον αγώνα να διακόπτεται στο 15ό λεπτό και να μην ολοκληρώνεται.
Σοβαρά επεισόδια είχαμε στην αναμέτρηση μεταξύ της Σπαρτάκ Τρνάβα και της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League, Σλόβαν Μπρατισλάβας.
Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, οπαδοί και των δύο ομάδων εισέβαλαν στο γήπεδο και ακολούθησαν «μάχες» σώμα με σώμα, με αποτέλεσμα ο διαιτητής του αγώνα να το διακόψει στο 15ό λεπτό.
Καταιγισμός από καπνογόνα που εκτοξεύονταν από τη μία πλευρά στην άλλη, με τους ποδοσφαιριστές να παίρνουν από νωρίς την άγουσα για τα αποδυτήρια. Οι εξέδρα των οργανωμένων εκκενώθηκε προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
