ΔΑΝΙΑ: Ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με την Σοντερίσκε για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League

Σε ισοπαλία 1-1 υποχρεώθηκε σήμερα η Κοπεγχάγη από την Σοντερίσκε στο μεγάλο ματς της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Δανίας.

 Σε ισοπαλία  1-1 υποχρεώθηκε σήμερα η  Κοπεγχάγη από την Σοντερίσκε στο μεγάλο ματς της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήτος Δανίας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 33’  με γκολ κοντινό σουτ  του Σίμονσεν αλλά η αντίπαλος του ΠΑΟΚ την προσεχή  Πέμπτη για τον 6ο όμιλο του Europa Conference League που αγωνίστηκε δίχως τους τραυματίες Ζέκα , Φαλκ,  Στάγκε, Βίλτσεκ, Κρίστιανσεν  και τον  Χοχολάβα( είναι σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού) έφθασε στην ισοφάριση με τον Μπίελ στο 65’. Οι πρωτευουσιάνοι είχαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν τη νίκη καθώς στο 87’ καταλογίστηκε από τον διαιτητή μετά από υπόδειξη του VAR πέναλτι υπέρ τους  για χέρι του Χολμ.Όμως ο Βιντ που ανέλαβε να το εκτελέσει ήταν άστοχος ενώ  αξίζει να σημειωθεί ότι στο 60’ ο ρέφερι του ματς έκρινε ότι έγινε κι άλλο  πέναλτι  υπέρ των φιλοξενούμενων αλλά τελικά το  VAR δεν συμφώνησε μαζί του και το ματς συνεχίστηκε.

Μετά την ισοπαλία αυτή η  Κοπεγχάγη  για την οποία ο Μάριος Οικονόμου έμεινε στον πάγκο έφθασε τους 25 βαθμούς και πλέον την χωρίζουν τρεις από την πρωτοπόρο Μίντιλαντ. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με τους  Γκραμπάρα – Ντάικς, Γκάμπριελσεν, Μπόιλεσεν, Άνκερσεν – Λεράγκερ, Γιόχανσον – Χόιλουντ (58′ Σινγκ), Μπίελ, Μπέβινγκ (79′ Γιέλερτ) – Βιντ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News