ΝΤΟΚ ΡΙΒΕΡΣ: «Δεν είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί ο Μπεν Σίμονς»
Ο Μπεν Σίμονς επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, αλλά ο Ντοκ Ρίβερς τόνισε πως ακόμα δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί και δε θα βρίσκεται στην πρεμιέρα των Φιλαδέλφεια 76ers.
Με τον Μπεν Σίμονς να επιστρέφει στις προπονήσεις των Φιλαδέλφεια 76ers, ο Ντοκ Ρίβερς σχολίασε την κατάστασή του, λέγοντας πως ακόμα δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην πρεμιέρα απέναντι στη Νέα Ορλεάνη. «Βλέποντάς τον, θεωρώ πως είναι σε καλή κατάσταση. Ακόμα, προφανώς, δεν είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί. Αυτήν τη στιγμή προσπαθώ να τον κάνω να νιώσει άνετα».
Όσον αφορά το αν ο Σίμονς θα είναι διαθέσιμος αυτήν την εβομάδα να αγωνιστεί, ο Ρίβερς ανέφερε «Δεν το σκέφτομαι καθόλου αυτό. Θα έρθει κάποια στιγμή. Όταν είναι έτοιμος, θα αγωνιστεί!».
Ο Σίμονς δεν είχε αγωνιστεί σε κανένα από τα παιχνίδια της preseason, ζητώντας trade που τελικά δεν έγινε ποτέ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο έτσι για να κερδίσουμε, τους χαρίσαμε δύο γκολ»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
