ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ: «Δική μου ευθύνη το πρώτο ημίχρονο, επιστρέψαμε στην κορυφή»

Ικανοποιημένος δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός από την ομάδα του Πειραιά μέσα στα Ιωάννινα…

Στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός γύρισε στην κορυφή του πρωταθλήματος, στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη για το κακό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του Πειραιά, τονίζοντας στη NOVA:

«Είμαι ευχαριστημένος με την επιστροφή στην κορυφή. Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Η ευθύνη ήταν δική μου για το πρώτο ημίχρονο, γιατί όσα είχαμε δουλέψει δεν τα πετύχαμε όπως έπρεπε. Η στρατηγική που είχα στο μυαλό μου δεν έγινε πράξη.

Κυνηγήσαμε το γκολ, βάλαμε το γκολ στην καλύτερή μας ευκαιρία, αλλά μιλήσαμε στο ημίχρονο για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο δεύτερο. Είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες, τις εκμεταλλευτήκαμε και το ίδιο συνέβη και μετά το γκολ του ΠΑΣ. Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, αλλά σήμερα τα πράγματα ήταν δύσκολα για εμάς».

Αναφορικά με το 4-4-2 μετά το 1-1 του ματς, είπε: «Θα χρησιμοποιούμε τα συστήματα που δίνουν την μέγιστη δυναμική».

Επίσης σε ερώτηση για την παρουσία των Γκάρι Ροντρίγκες, Γιαν Εμβιλά και Γιουσέφ Ελ Αραμπί, απάντησε: «Πάντα είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα μου. Ο Γκάρι άρχισε να δείχνει τι μπορεί να προσφέρει. Ο Εμβιλά είναι σημαντικός παίκτης, ο Ελ Αραμπί είναι πάντοτε ο εκτελεστής μας. Είμαι πάντα χαρούμενος όταν έχω τέτοιους παίκτες».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News