ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΣΤΑΝΤΕ: «Τί με κατηγορείς, δεν υπάρχει πλεονέκτημα στο πέναλτι»

Η Corriere dello Sport παρουσιάζει το διάλογο του διαιτητή της αναμέτρησης Γιουβέντους- Ρόμα με τον Ιταλό μέσο στα αποδυτήρια, αναφορικά με την επίμαχη φάση για την οποία διαμαρτύρονται οι «τζιαλορόσι».

Η Ρόμα γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Γιουβέντους στο «Allianz Arena», αλλά ακόμα συζητιέται στην Ιταλία η φάση του 44′. 

Η Corriere dello Sport αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του DAZN, που κατέγραψε το διάλογο μεταξύ του Ντάνιελ Ορσάτο και του Μπράιν Κριστάντε, στα αποδυτήρια σχετικά με τη φάση του πέναλτι. 

Στη Ρόμα διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή, επειδή υπέδειξε την παράβαση για ανατροπή του Μιχιταριάν, ενώ αμέσως μετά ο Έιμπραχαμ σκόραρε, με το γκολ να μη μετράει, εξηγώντας στα αποδυτήρια στον Κριστάντε ότι δεν υπάρχει πλεονέκτημα στο πέναλτι. 

Ο Βερετού ανέλαβε την εκτέλεση από την άσπρη βούλα, αλλά ο Σέζνι απέκρουσε το πέναλτι.

«Βγαίνει ο τερματοφύλακας, πέναλτι, οφσάιντ, και αν δεν σφυρίξω; Δεν δίνεται πλεονέκτημα στα πέναλτι. Και μετά με κατηγορείς που χάσατε το πέναλτι;» είπε ο Ορσάτο στον παίκτη της Ρόμα.

 

 

H επίμαχη φάση: 

 

 

«Η χειρότερη γκάφα των τελευταίων ετών και ένα κακό μήνυμα για τους νεαρούς διαιτητές», αναφέρει σε άλλο άρθρο η ιταλική εφημερίδα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News