ΠΣΑΠ: Συνάντηση με Αυγενάκη και Μαυρωτά για τις οφειλές σε ποδοσφαιριστές
Ο υφυπουργός Αθλητισμού και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού θα συναντηθούν με αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, την ερχόμενη Τετάρτη (20/10, 15:00), με σκοπό της εύρεση λύσης στο θέμα των οφειλών των ΠΑΕ σε παίκτες.
Άμεση ήταν η ανταπόκριση της αθλητικής ηγεσίας στο αίτημα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) για μεταξύ τους συνάντηση. Όπως ανακοίνωσε ο ΠΣΑΠ, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου, την ερχόμενη Τετάρτη (20/10, 15:00).
Θέμα συζήτησης, όπως είχε ενημερώσει στη σχετική επιστολή του προς τον υφυπουργό και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού ο ΠΣΑΠ, είναι το χρόνιο πρόβλημα των οφειλών των ΠΑΕ προς τους ποδοσφαιριστές.
Η σχετική ανακοίνωση του ΠΣΑΠ αναφέρει:
«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ανακοινώνει πως την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 15:00 αντιπροσωπεία του θα συναντηθεί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κύριο Γιώργο Μαυρωτά.
Θέμα της συνάντησης που ορίστηκε μετά από σχετικό αίτημα που έστειλε ο Σύνδεσμός μας, είναι το χρόνιο πρόβλημα των οφειλών των ΠΑΕ προς τους ποδοσφαιριστές».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
