ΜΑΟΥΡΟ ΙΚΑΡΝΤΙ: Βγήκαν «στη φόρα» τα μηνύματα με την Τσίνα Σουάρες (pic)
Η Γουάντα Νάρα μετά από αυτά τα μηνύματα που είδε ότι αντάλλαξε ο Μάουρο Ικάρντι με την Τσίνα Σουάρες ήταν λογικό να μην θέλει ούτε να τον βλέπει.
«Στη φόρα» βγήκαν τα μηνύματα των Μάουρο Ικάρντι και Τσίνα Σουάρες ενώ να θυμίσουμε πως η ίδια είχε πει πως δεν γνώριζε το ζευγάρι αλλά απ ότι φάνηκε… προδόθηκε!
Η Τσίνα Σουάρες φαίνεται να έστειλε στον Αργεντινό επιθετικό: «πρέπει κάποια μέρα να βγούμε και να βρεθούμε ερωτικά, κάπου που δεν θα σε ξέρουν».

Σύμφωνα με την Marca, όλα άρχισαν όταν ο Ικάρντι έκανε like σε φωτογραφία της Σουάρες στο instagram και αμέσως το 29χρονο μοντέλο του έστειλε μήνυμα και το τηλέφωνό της.
Η Νάρα το έμαθε εντελώς τυχαία μιας και ο Ικάρντι της ζήτησε το κινητό της επειδή έβλεπε να συμπεριφέρεται περίεργα αλλά δεν ήξερε πως και εκείνη θα ζητούσε να δει το κινητό του.
Τελικά, όποιος ψάχνει, βρίσκει!
Hola #LAM pic.twitter.com/LRSYuC5j25
— A N G E L (@AngeldebritoOk) October 18, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
