ΆΙΝΤΡΑΧΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ψάχνουν αντίδραση με Ολυμπιακό οι Γερμανοί (pic)

Στην Άιντραχτ προσπαθούν να ξεχάσουν την ήττα από τη Χέρτα και να επικεντρωθούν στο ματς με τον Ολυμπιακό ((21/10, 22.00)

Η Άιντραχτ Φραγκφούρτης ξεκινά ουσιαστικά σήμερα (19/10) την προετοιμασία της για τον αγώνα (21/10, 22.00) με τον Ολυμπιακό στην 3η αγωνιστική του Europa League

O Όλιβερ Γκλάσνερ δεν είχε πολύ χρόνο για να διορθώσει τα πράγματα που δεν πήγαν καλά  κόντρα στη Χέρτα το περασμένο Σάββατο καθώς τη Δευτέρα οι παίκτες είχαν ρεπό και η σημερινή προπόνηση θα περιλαμβάνει πιο πολύ ανάλυση του αντιπάλου.

Ο προπονητής της γερμανικής ομάδας παραδέχτηκε ότι «δυσκολευόμαστε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες απέναντι σε καλά οργανωμένες άμυνες. Χρειάζεται να κερδίζουμε τις μονομαχίες και να παίξουμε πιο γρήγορα».

Αναφερόμενος στον Ολυμπακό είπε: «Ως επί το πλείστον πιέζει πολύ στη μεσαία γραμμή και μπορεί ακόμη πιο ψηλά. Και οι παίκτες τους είναι γρήγοροι στην εναλλαγή του παιχνιδιού. Πρέπει να ξεχάσουμε τη Χέρτα και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς».

Από την πλευρά του ο Γενς Χάουγκε έριξε το σύνθημα για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Πρέπει να παίξουμε με την ένταση που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο με τη Χέρτα. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες στην ομάδα μας και θέλουμε χρόνο για να δέσουμε»

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News