ΠΑΟΚ: Με 23 ποδοσφαιριστές στη Δανία για το ματς με την Κοπεγχάγη

Ο Δικέφαλος ετοιμάζεται για δυο back to back εκτός έδρας «μάχες» ως δεύτερος, με αντίπαλο τον πρωτοπόρο, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στον όμιλο του Conference League και στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Super League, και τις επόμενες ημέρες αντιμετωπίζει, εκτός έδρας, τους πρωτοπόρους των βαθμολογιών, εκτός έδρας, στον απόηχο της «σφαλιάρας» από το Βόλο, στην Τούμπα.

Η αρχή θα γίνει με την αναμέτρηση με αντίπαλο την Κοπεγχάγη, το βράδυ της Πέμπτης (21/10). Οι Δανοί βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου του Europa Conference League και δεδομένου ότι κοινός στόχος των δύο ομάδων είναι η απευθείας πρόκριση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης (προνόμιο που το δίνει μόνο η πρώτη θέση) η αναμέτρηση στο «Πάρκεν» αποκτά ξεχωριστή σημασία. Οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και ακολούθησαν ένα πρόγραμμα προπόνησης  επικεντρωμένο στην τακτική την οποία θ’ ακολουθήσει η ομάδα στη Δανία προκειμένου να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που επιθυμεί.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο συνέχισε ειδικό ατομικό πρόγραμμα αυξημένης έντασης και τέθηκε εκτός «μάχης», ενώ αντίθετα ο Σίντκλεϊ Φερέιρα επιστρέφει. Οι ποδοσφαιριστές που το απόγευμα της Τρίτης (19.10) θα ταξιδέψουν για την Κοπεγχάγη είναι οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Τέιλορ , Λύρατζης , Βαρέλα , Μιχάι , Μιχαηλίδης , Σίντκλεϊ , Γιαξής, Εσίτι , Ντόουγκλας , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Μπίσεσβαρ , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Μιτρίτσα , Α.Ζίβκοβιτς , Σφιντέτρσκι, Άκπομ , Κούτσιας .

Όσον αφορά το πρόγραμμα της παραμονής της αναμέτρησης, ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 20:00 στο Πάρκεν Στάντιον, ενώ νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 19:20 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News