ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Όλοι μέσα για Γερμανία!

Κανονικά ακολουθούν και οι Τζολάκης, Σουρλής, ενώ έχει συμπεριληφθεί και ο Βαλμπουενά…

Ανακοινώθηκε, όπως αναμενόταν, η αποστολή του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας ματς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς, έκανε γνωστές τις επιλογές του για το ματς της Πέμπτης, κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η ομάδα του Πειραιά δεν έκανε προπόνηση στη Γερμανία, αλλά προτίμησε να ολοκληρώσει την προετοιμασία της στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει βάλει στην αποστολή του συνολικά 24 ποδοσφαιριστές και τους συμπεριέλαβε όλους στα πλάνα του.

Επέστρεψαν κανονικά στη δράση οι Σουρλής, Τζολάκης, οι οποίοι μετά την καραντίνα με τον κορωνοϊό στην εθνική Ελπίδων δηλώνουν και πάλι «παρών». Παράλληλα, στην αποστολή έχει ανακοινωθεί κανονικά και ο Βαλμπουενά, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό ναι μεν είναι τώρα στο Παρίσι αλλά θα μεταβεί απευθείας από τη Γαλλία στη Γερμανία, μετά το τέλος της δίκης με τον Καρίμ Μπενζεμά.

Αναλυτικά στην αποστολή του Ολυμπιακού είναι οι: Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ο. Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Λόπες, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News