ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΪΜΣ: «Είπα στον Γουέστμπρουκ να πάει σπίτι να δει μία κωμωδία και να χαλαρώσει»

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό στην πρεμιέρα των Λος Άντζελες Λέικερς απέναντι στους Γκόλντεν Στείτ Γουόριορς, αλλά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θέλησε να του τονώσει την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς είδαν τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να περνάνε νικηφόρα από την έδρα τους, στην πρεμιέρα της κανονικής περιόδου του NBA, με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ να τραβάει το μεγαλύτερο μέρος της κριτικής πάνω του, λόγω της φτωχής του παρουσίας και σχεδόν μηδενικής επίδρασης στο παιχνίδι της νέας του ομάδας, που ήρθε να προστεθεί στις μέτριες εμφανίσεις του στην preseason.

Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ μέτρησε μόλις 8 πόντους (με 4/13 σουτ), πέντε ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και τέσσερα λάθη, περνώντας επί της ουσίας απαρατήρητος.

Ο ίδιος, μετά το ματς, ήταν πολύ αποηγητευμένος από την απόδοσή του, γεγονός που παρακίνησε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, προκειμένου να τον εμψυχώσει ενόψει της συνέχειας. Ο «βασιλιάς» μίλησε ενώπιον του Τύπου για τη στιχομυθία που είχε με τον συμπαίκτη του μετά το τέλος του αγώνα, επισημαίνοντας πως τον παρότρυνε να κάνει πράγματα που θα τον κάνουν χαρούμενο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Του είπα να πάει σπίτι του να δει μία κωμωδία, να κάνει κάτι που θα φέρει χαμόγελο στο πρόσωπό του. Είναι πολύ σκληρός με τον εαυτό του. Του είπα: Μην το κάνεις αυτό. Είναι απλά ένα παιχνίδι και τίποτα περισσότερο.

Απλά δεν θέλω να κριτικάρει σκληρά τον εαυτό του. Αυτό είναι το μόνο μήνυμα που ήθελα να του περάσω. Θα πας σπίτι, του είπα, να δεις τα τρία μωρά σου, που μάλλον θα κοιμούνται, αλλά θα σου φέρουν ένα πλατύ χαμόγελο ευτυχίας στο πρόσωπο.

Έχει μία όμορφη γυναίκα και οικογένεια. Στο τέλος της ημέρας, πας στο σπίτι σου και σκέφτεσαι πως δεν ήταν τόσο άσχημα τα πράγματα. Πραγματικά δεν ήταν».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News