ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC: Με όλα του τα «όπλα» ταξίδεψε στη Μόσχα
Ο Ολυμπιακός πετάει για Μόσχα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Παρασκευή (22/10 στις 20:00) την ΤΣΣΚΑ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να παίρνει στην αποστολή του και τους 13 διαθέσιμους παίκτες.
Ο Ολυμπιακός μετά την προπόνησή του στο ΣΕΦ, ταξίδεψε για Μόσχα, ώστε να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Παρασκευή στις 20:00) ενόψει της 5ης αγωνιστικής της Euroleague.
Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πάνοπλοι στη Ρωσική πρωτεύουσα, με τον Βασίλη Χρηστίδη να συμπληρώνει τη 13μελή αποστολή. Μετά την πτήση τσάρτερ, ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει το πρωϊνό του χαλάρωμα στη «MEGASPORT Arena», για να παρουσιαστεί έτοιμος στη «μάχη» απέναντι στην αρκούδα.
Ο Χρηστίδης έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή, καθώς η ομάδα των Πειραιωτών θα επιστρέψει μέσω… Θεσσαλονίκης, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή την ερχόμενη Κυριακή (24/10) για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Έτσι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλησε να έχει μαζί του όλα τα μέλη της ομάδας, για μία έξτρα λύση.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ζαν Μοντέρο: «Ο Μπαρτζώκας και το μπάσκετ του Ολυμπιακού έπαιξαν ρόλο στην απόφασή μου»
- ΑΕΚ Μεταγραφές: Επίσημη η επιστροφή του Ζοάο Μάριο
- Νέστος Χρυσούπολης-ΑΕΚ 0-2: Πρώτο τρίποντο στη League Phase του Κυπέλλου χωρίς να ζοριστεί
- ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 0-0: Βροχή ναι, γκολ όχι
- ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με την περίπτωση του Έντι Σαλσίδο
