ΣΠΑΝΟΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ: «Σας πιστεύουμε, μπορείτε να το γυρίσετε»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός έβγαλε μία ηγετική ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας με σκοπό να τους τονώσει το ηθικό εν όψει της συνέχειας.

Ο Ατρόμητος ψάχνει ακόμη την πρώτη του νίκη στη φετινή Super League Interwetten, με την ομάδα του Περιστερίου να βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 2 βαθμούς. Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Γιώργος Σπανός προχώρησε σε μία ηγετική ομιλία προς τους παίκτες με στόχο να τους τονώσει το ηθικό εν όψει της συνέχειας αλλά και να τους δείξει πως τους πιστεύει.

Συγκεκριμένα είπε:

«Η βαθμολογική μας θέση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική σας αξία. Αυτό το ξέρουμε εμείς και κυρίως το λένε όλοι, που αναγνωρίζουν ότι η θέση του Ατρόμητου και η δική σας δεν είναι για εκεί. Είστε όλοι σας εξαιρετικοί παίκτες και είναι θέμα χρόνου να το δείξετε και στο γήπεδο. Σας πιστεύουμε απόλυτα. Εχουμε αδικηθεί αγωνιστικά κι όχι μόνο, αλλά δεν θα το βάλουμε κάτω.

Σας στηρίζουμε και σας εμπιστευόμαστε ότι μπορείτε να γυρίσετε. Είναι στο DNA μας να παλεύουμε και να πηγαίνουμε κόντρα σε όλα αυτά και έτσι έχουμε πετύχει όλα αυτά τα χρόνια. Να είμαστε όλοι μια γροθιά και οι νίκες θα έρθουν. Συνεχίζουμε δυνατά».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News