ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ: Επικίνδυνο κόλλημα, μεγάλη ανακούφιση

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος «σκιαγραφεί» τα χθεσινά αποτελέσματα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και τις κινήσεις Μαρτίνς και Λουτσέσκου.

O Ολυμπιακός γνώρισε μια ήττα στην Φρανκφούρτη, την πρώτη της σεζόν του: ελπίζω να κατάλαβε πως η πρωτιά στον όμιλο του Europa League στον οποίο έχει βρεθεί δεν θα είναι εύκολη υπόθεση όσο κάποιοι νόμιζαν μετά τη νίκη κόντρα στη Φενέρ στην Πόλη. Ο ΠΑΟΚ πέρασε με νίκη από την Κοπεγχάγη. Ελπίζω κάποιοι να κατάλαβαν ότι η πρωτιά στον όμιλο του UEFA Conference League που βρίσκεται είναι πραγματική υποχρέωση. Ας δούμε δυο πράγματα για δυο ματς που πραγματικά επιτρέπουν να πεις πολλά.  

Μακάρι να το έκανε

Παρά τις προβλέψεις  o Mαρτίνς δεν έκανε rotation στη Φρανκφούρτη: μακάρι να το έκανε. Ο Ολυμπιακός που είδαμε χθες έμοιαζε πολύ με αυτόν που αγωνίστηκε στα Γιάννινα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ελ Αραμπί βρέθηκε στη θέση του Τικίνιο, στο 4-3-3 ο Εμβιλά έπαιξε πίσω από τους Μπουχαλάκη και Μαντί Καμαρά κι ο Αγκιμπού Καμαρά βρέθηκαν στις πλάγιες γραμμές. Όμως αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός δεν απέφυγε το στραβοπάτημα γιατί η Αϊντραχτ δεν έχει σχέση με τον φιλότιμο ΠΑΣ. Στα Γιάννινα με τρία χαφ που ανεβαίνουν στο γήπεδο μπορείς να κάνεις κατοχή μπάλας γιατί ο ΠΑΣ θα σε περιμένει. Στη Γερμανία η πίεση που αυτοί οι παίκτες θα δεχτούν θα είναι μεγάλη. Κι όταν δεν υπάρχει δυνατότητα καλής κυκλοφορίας της μπάλας ο Ολυμπιακός είναι επιθετικά ακίνδυνος. Και στις αντεπιθέσεις που δέχεται ευάλωτος.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News