ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Με τρεις απουσίες η αποστολή για την Τρίπολη

Τρία ονόματα απουσιάζουν από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα.

Ο Σέρβος προπονητής άφησε στην Αθήνα τους Μακέντα, Σένκεφελντ και Λούντκβιστ, επειδή τους έκρινε ανέτοιμους να βοηθήσουν.

Ο Χατζηγιοβάνης προπονήθηκε την Παρασκευή και ταξίδεψε με την ομάδα, ενώ επανήρθαν και οι Βέλεθ, Διούδης, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τους.

Την 22άδα επαναδρώνουν οι: 

Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Στο μεταξύ, με την προπόνηση της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (23/10, 20:30) στην πόλη της Αρκαδίας.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν και οι Χατζηγιοβάνης, Λούντκβιστ, Αγιούμπ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μακέντα, Κουρμπέλης, Μπεκ.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo, ακολούθως δούλεψαν σε δύο γκρουπ με αμυντικογενείς και επιθετικογενείς και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News