GAZZETTA DELLO SPORT: «Ψέμα η δολοφονία της βολεϊμπολίστριας από Ταλιμπάν» (pic)

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς της αθλήτριας υποστηρίζουν πως η κόρη τους έχει σκοτωθεί από τον Αύγουστο, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό αν λένε την αλήθεια ή αν λειτουργούν υπό την πίεση του καθεστώτος

Πριν από λίγες ημέρες, η είδηση του αποκεφαλισμού βολεϊμπολίστριας από τους Ταλιμπάν, συγκλόνισε τον παγκόσμιο αθλητισμό. Ωστόσο, ένα δημοσίευμα ανατρέπει τα δεδομένα, καθώς κάνει λόγο για fake news.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Gazzetta Dello Sport, σύμφωνα με στοιχεία, η αδικοχαμένη αθλήτρια πέθανε στις 6 Αυγούστου, κάτι που μαρτυρά και μία ανάρτηση του αδερφού της. Η Αφγανή ήταν μέλος του Σώματος Καταδρομών του Εθνικού Στρατού και οι δημοσιεύσεις διαψεύδουν την είδηση που είχε διαρεύσει και έκανε τον γύρο του κόσμου.

 

Post fb

Παράλληλα, σύμφωνα με την εφημερίδα Amaj News, οι γονείς του κοριτσιού είπαν ότι η Ματζουμπίν πέθανε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες μια εβδομάδα πριν από την πτώση της Καμπούλ, που έλαβε χώρα στις 15 Αυγούστου. Μένει να δούμε αν οι συγγενείς αναγκάστηκαν να απαλλάξουν τους Ταλιμπάν υπό απειλές ή αν ο ίδιος Τύπος δημοσίευσε μια ψεύτικη είδηση ​​που υπέφερε από την πίεση του καθεστώτος.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News