ΑΡΗΣ: Πανέτοιμος για Παναιτωλικό

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και χωρίς προβλήματα ψάχνει τη νίκη – Κλείνει το Κλεάνθης Βικελίδης από Δευτέρα για επανασπορά

Έτοιμος και αποφασισμένος να κεφαλαιοποιήσει τη νίκη στη Λαμία είναι ο Άρης, που θέλει με κάθε τρόπο τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και στην αποστολή επέστρεψαν οι Σάκιτς και Σάσα, όχι όμως και ο Μπεναλουάν με τον Χάιροβιτς. Ο Άκης Μάντζιος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και ετοιμάζει πλάνα με εκπλήξεις, καθώς αναμένονται κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Σίγουρος θεωρείται πάντως ο Λούκας Σάσα, που έλειψε στο ματς της Λαμίας.  

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Ντένις, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Λούκας Σάσα, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Τζέγκο, Ματίγια, Σούντγκρεν, Λούμορ, Γκάνεα, Δεληζήσης, Μάνος. 

Κλείνει το Βικελίδης για επανασπορά

Στο μεταξύ αυτή ήταν η τελευταία προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι εργασίες στο προπονητικό κέντρο που είχε πλημμυρίσει προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς και το θέμα είναι να δοθούν προς χρήση τουλάχιστον τα αποδυτήρια, ώστε από Τρίτη να γίνονται εκεί οι προπονήσεις. Στο Κλεάνθης Βικελίδης θα γίνει επανασπορά για τον χειμώνα, δεδομένου ότι ακολουθούν δύο εκτός έδρας παιχνίδια και στη συνέχεια διακοπή για εθνικές ομάδες. 

Ήττα της Κ19 από τον Παναιτωλικό 3-4

Για το πρωτάθλημα της Κ19 ο Άρης ηττήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον Παναιτωλικό με σκορ 3-4. Τα γκολ του ‘Αρη πέτυχαν οι Τζίμας 22’ , Παναγίδης και Σαλιάρης, ενώ στο 23’ αποβλήθηκε ο Χρυσόπουλος. 

Η σύνθεση του Άρη: Τσιαπανίτης, Μαρμαρίδης, Γιαννακού (65’ Τσαπακίδης), Χρυσόπουλος, Τσιάτσιος, Σαλιάρης, Τσέρα (81’ Σγουρός Ρ,) Βασιλείου (24’ Μεταξάς), Τζίμας (65’ Χατζηϊωάννου), Τσιπούρας, Παναγίδης. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News