ΣΤΙΒΟΣ: Σοκ στον Ισημερινό από τη δολοφονία του Κινόνες
Στα 32 του χρόνια ο κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου στα 200μ. στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2019 στην Ντόχα, δολοφονήθηκε από πυρά αγνώστων στην πόλη Γκουαγιαγκίλ.
Σοκ έχει προκαλέσει στον Ισημερινό και στην παγκόσμια κοινότητα του στίβου η είδηση της δολοφονίας του Αλεξ Κινόνες.
Στα 32 του χρόνια ο κορυφαίος σπρίντερ της χώρας και κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου στα 200μ. στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2019 στην Ντόχα, δολοφονήθηκε από πυρά αγνώστων στην πόλη Γκουαγιαγκίλ.
Ο Κινόνες ήταν ο καλύτερος σπρίντερ της χώρας και αγωνιζόταν στα 100μ., τα 200μ. και τα 400μ. Κατέκτησε πολλά μετάλλια σε παναμερικανικούς και αγώνες της Λατινικής Αμερικής.
Συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, ενώ είχε προκριθεί για τους αγώνες του Τόκιο, αλλά αποκλείστηκε ένα μήνα πριν τη διεξαγωγή τους, αφού παραβίασε τους κανόνες της WADA.
ΠΗΓΗ: Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παρασκήνιο: Τα διεθνή Μέσα αναρωτιούνται πώς γίνεται να κέρδισε τέτοιο πέναλτι η ΑΕΚ κι εδώ... όλα καλά
- Μπορεί να πάρει τον Γιόκιτς ο Παναθηναϊκός; Ο Ομπράντοβιτς απαντά
- Αποκάλυψη Μπέου: «Ο Νίκολιτς μου είπε προσωπικά ότι δεν ήταν πέναλτι»
- Ολυμπιακός: Η στήριξη της ΠΑΕ και του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου
- Ηρακλής: Ο Μονεμβασιώτης απάντησε για το μέλλον του Ματσάρι
