ΕΦΕΣ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 85-92: Νέα ήττα πριν το ΟΑΚΑ για τους πρωταθλητές Ευρώπης
Η Γαλατάσαραϊ με τρομερή εμφάνιση από τον Μποστ (triple-double) αλλά και τους Τριμπλ, Πάρσελ επικράτησε της Εφές (85-92), υποχρεώνοντάς τη στη δεύτερη ήττα. Η Εφές θα παίξει με τον Παναθηναϊκό για την Euroleague, ενώ η Γαλατά αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική του BCL.
Μετά από μία ακόμα στο τουρκικό πρωτάθλημα, αυτήν τη φορά από την Γαλατάτασαραϊ (85-92), η Εφές Αναντολού ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης έφτασε στο 3-2, όπως και η Γαλατά, αφού δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να σταματήσει τον Μάρτιν Πάρσελ.
O Αμερικανός σκόραρε 27 πόντους, ενώ ο Τριμπλ προσέθεσε άλλους 22. Ως κερασάκι στην τούρτα ήρθε η εμφάνιση του Ντεμάρκους Μποστ, που με 15 πόντους, 14 ριμπάουντ και 12 ασίστ έκανε triple double και καθήλωσε την ομάδα του Αταμάν, παρά τους 22 του Μπομπουά.
Η Γαλατάσαραϊ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα, για την 3η αγωνιστική του BCL, ενώ το πρωί της Κυριακής θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη για να προπονηθεί.
Τα δεκάλεπτα: 27-27, 51-45, 72-71, 85-92
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
