ΤΕΝΝΙΣ: Επιστροφή για Φέντερερ με νίκη 2-0 σετ επί του Ιβάσκα στο Χάλε
Ο Ρότζερ Φέντερερ επέστρεψε στην αγαπημένη του επιφάνεια, το χόρτο, με νίκη 2-0 κόντρα στον Ίλια Ιβάσκα, στην πρεμιέρα του για το τουρνουά του Χάλε
Ο Φέντερερ αποσύρθηκε από το Ρολάντ Γκαρός, παρά την πρόκρισή του στον 4ο γύρο της διοργάνωσης, με στόχο να φτάσει με όσο το δυνατόν καλύτερη φυσική στο αγαπημένο του Γουίμπλεντον.
Στο πρώτο σετ χρειάστηκε να σβήσει 2 μπρέικ πόιντ του αντιπάλου του στο 4ο γκέιμ και έκτοτε οι δυο τους κράτησαν τα σερβίς τους. Έφτασαν ως το τάιμπρεικ για να λύσουν τις διαφορές τους, με τον Φέντερερ να επικρατεί με 7-4.
Δεν είδαμε πολύ διαφορετικά πράγματα στο δεύτερο σετ, αφού τόσο ο Ιβάσκα, όσο ο Φέντερερ έδωσαν ιδιαίτερη βάση στο σερβίς τους. Μάλιστα ο Ελβετός βρήκε με μεγαλύτερη συχνότητα 1ο σερβίς, σε σχέση με το προηγούμενο σετ και έκανε μπρέικ για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο τελευταίο γκέιμ, επικρατώντας με 7-5.
Επόμενος αντίπαλος του Ρότζερ Φέντερερ θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Χουρκάζ – Οζέρ Αλιασίμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Εθνική Ελλάδας: Η βαθμολογία στον όμιλο μετά την ισοπαλία με την Ολλανδία και τι σημαίνει η κάθε θέση - Η μέρα και η ώρα του αγώνα με τη Γερμανία
- Εντζάι: «Δεν είναι η φιλοσοφία μας να δεχόμαστε 96 πόντους»
- MARCA: «Η νέα Ελλάδα έχει τις ρίζες της στον Ολυμπιακό» - Αποθέωση για Μαρινάκη
- Εθνική Ελπίδων: Εύκολα τη Λετονία και το κυνήγι της πρόκρισης συνεχίζεται - Tα σενάρια
- Ρίο Άβε: Τέλος από τη Ρίο Αβε ο Συλαϊδόπουλος
