ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛΟ: «Οχυρώνει» την άμυνα του με τον Κωνσταντίνο Γούβη

Άλλη μία προσθήκη στο δυναμικό της ομάδας πόλο ανδρών του Ολυμπιακού θα αποτελέσει ο Κωνσταντίνος Γούβης, ο οποίος φαίνεται να λειτουργήσει ως αντικαταστάτης πιθανής αποχώρησης από τους Πειραιώτες.

Λίγες ώρες, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την ομάδα του ΝΟ Βουλιαγμένης, ο Κωνσταντίνος Γούβης εντάχθηκε στο ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδος.

Σειρήνες, πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, έκαναν λόγο για επαφές του παίκτη με την ομάδα του Ολυμπιακού, γεγονός που επιβεβαιώθηκε πολύ γρήγορα. Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι με αστραπιαίους ρυθμούς ανακοινώνουν τη μία μεταγραφή μετά την άλλη, ανακοίνωσαν και τον Έλληνα αμυντικό.

Αναλυτικά οι ανακοίνωση της ομάδας του Πειραιά: 

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Kωνσταντίνο Γούβη. Ο διεθνής αμυντικός (ημ. γέννησης, 10/3/1994) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών».

Σημειώνεται πως ο παίκτης, ενδέχεται να αποτελέσει αντικαταστάση του έτερου αμυντικού Δημήτρη Σκουμπάκη. Ο Έλληνας διεθνής φαίνεται να βρίσκεται σε επαφές με άλλες ομάδες, με την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό να είναι πιο πιθανή από ποτέ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται η μεταγραφή του στην ομάδα της Βουλιαγμένης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News