ΆΒΤΟΝΤΟΡ - ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ 81-76: Έψαξε ανατροπή αλλά εν τέλει «στραβοπάτησε»
Η Ούνικς έψαξε ανατροπή από το -17, έφτασε να ισοφαρίζει δύο λεπτά πριν το φινάλε, αλλά εν τέλει υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα από την Άβτοντορ για την VTB.
Η Άβτοντορ Σάρατοφ επικράτησε με 81-76 της Ούνικς Καζάν, πιάνοντάς τη στη βαθμολογία της VTB League στο 3-1. Το παιχνίδι ήταν έφτασε να είναι ένα ντέρμπι μέχρι το τελευταίο δίλεπτο.
Ο Μάριο Χεζόνια κατάφερε να ισοφαρίσει με κάρφωμα στους 75 πόντους, αλλά ο Ντι Τζέι Φάντερμπουρκ ευστόχησε στις βολές και έδωσε προβάδισμα τεσσάρων (79-75), γέρνοντας την πλάστιγγα προς την πλευρά των γηπεδούχων.
Η Άβτοντορ είχε πάρει μέχρι και διαφορά 17 πόντων από τη δεύτερη περίοδο (35-18), αλλά η Ούνικς πάτησε το γκάζι, έχοντας σε τρομερή μέρα τον Λορέντσο Μπράουν, για να ισοφαρίσει σε 53-53. Ο Αμερικανός γκαρντ σκόραρε 19 πόντους, έχοντας παράλληλα 8 ασίστ και 5 ριμπάουντ. Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Τζόνσον και Σκραμπ με 15 πόντους έκαστος!
Tα δεκάλεπτα: 26-12, 46-37, 60-61, 81-76
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
