ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: Τραυματίστηκε στην πρώτη φάση του αγώνα Ηρακλής-Ολυμπιακός και αποχώρησε για τα αποδυτήρια (vid)
Η κακοδαιμονία έκανε την επανεμφάνισή της για τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος τραυματίστηκε στο δεξί πόδι στην πρώτη φάση της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή.
Με τις χειρότερες προϋποθέσεις ξεκίνησε ο αγώνας του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό στο «Ιβανώφειο», στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.
Στην πρώτη φάση του ματς, ο Κώστας Παπανικολάου πέρασε εκτός αγώνα δείχνοντας να έχει αποκομίσει έναν τραυματισμό στο γόνατο του δεξιού του ποδιού.
Ο 31χρονος Έλληνας φόργουορντ, αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ των «ερυθρόλευκων», πήρε εσπευσμένα την άγουσα για τα αποδυτήρια, εμφανώς εκνευρισμένος για την άτυχη στιγμή που τον έθεσε εκτός αγώνα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ: Μέσα ο Λούσε κόντρα στον Ολυμπιακό
- Παναθηναϊκός: Η αποστολή των «πρασίνων» κόντρα στον Ηρακλή - Ποιος τίθεται εκτός
- Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο: Χρυσό μετάλλιο για την Αλεξάνδρα Εφραίμογλου
- Παναθηναϊκός: Η ξεχωριστή κίνηση του Λιβάι Γκαρσία με δική του πρωτοβουλία
- Παρασκήνιο: Ο Λανουά, οι δήθεν συμπτώσεις και το… ραντεβού στα τυφλά με τους ξένους διαιτητές
