BUNDESLIGA: Έχασε την ευκαιρία η Λεβερκούζεν - Σοκ για την Ουνιόν στο 90+3'
Η Λεβερκούζεν αν και προηγήθηκε με 2-0 κατάφερε να πάρει μονάχα έναν βαθμό κόντρα στην Κολωνία, ενώ η Ουνιόν έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της απέναντι στην Στουτγκάρδη.
H Λεβερκούζεν προερχόταν από την ήττα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και ήθελε να επιστρέψει στις νίκες στην Bundesliga. Έτσι και έγινε, καθώς η ομάδα του Ζεράρντο Σένε ετύχησε να προηγηθεί με τον Πάτρικ Σικ στο 15′, μετά από πάσα του Ντιαμπί. Πριν καν προλάβει να καταλάβει τι έχει συμβεί η Κολωνία, οι «ασπιρίνες» πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, με τον Καρίμ Μπελαράμπι στο 17′ να κάνει το 2-0 για την ομάδα του.
To παιχνίδι εξελισσόταν πολύ καλά για τη Λεβερκούζεν, όμως ο Μοντέστ είχε διαφορετική άποψη. Αρχικά ο Γάλλος μείωσε στο 63′, με τον Έκτορ να βγάζει την ασίστ. Ο 33χρονος επιθετικός όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, καθώς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 82′ ισοφάρισε για την ομάδα του και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Η Ουνιόν Βερολίνου έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη στην έδρα της Στουτγκάρδης με 1-0, με τον Ντίνο Μαυροπάνο να αγωνίζεται βασικός και έχασε την ευκαιρία να εκτοξευθεί στην τέταρτη θέση της Bundesliga. To σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 31′ ο Αβονίγι. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Καραζόρ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποχώρησε από το παιχνίδι. Μία εξέλιξη που ουσιαστικά «κρέμασε» την ομάδα του. Η Ουνιόν έκανε διαχείριση χωρίς να κυνηγήσει ιδιαίτερα το δεύτερο τέρμα και το πλήρωσε τελικά, αφού στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Φαγκίρ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Τρομάζει στην επίθεση - Ισοφάρισε το ρεκόρ πόντων σε ένα ημίχρονο!
- Λίστες UEFA: Έχουν δικαίωμα οι ελληνικές ομάδες για αλλαγές μετά τα playoffs;
- Ολυμπιακός: Πώς ο Μεντιλίμπαρ έστειλε το μήνυμα στους παίκτες του και πώς αντέδρασαν
- ΟΦΗ Μεταγραφές: Επίσημη η απόκτηση του Νίκου Αθανασίου
- Ατρόμητος: Αυτό είναι το deal με τον Ολυμπιακό για τον Πνευμονίδη
