ΜΠΕΤΙΣ - ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 3-2: Ξέφρενη πορεία για τους «Ανδαλουσιάνους»
Η Μπέτις μπορεί να έκανε τα εύκολα δύσκολα κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο, όμως τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2 με πέναλτι του Γουίλιαν Χοσέ στο 75′ και πάτησε στην τέταρτη θέση της La Liga.
Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της η Μπέτις, αφού πέτυχε την πέμπτη της νίκη στη φετινή La Liga και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Μάνουελ Πελεγκρίνι προηγήθηκε με δύο τέρματα κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο, όμως ισοφαρίστηκε και χρειάστηκε ένα πέναλτι του Γουίλιαν Χοσέ στο 75′ για να πάρει το τρίποντο.
Το σκορ για τους «Ανδαλουσιάνους» άνοιξε ο Άλεξ Μορένο στο 22′ και δύο λεπτά αργότερα ο Χουάνμι μετά από πάσα του Σέρχι Κανάλες έκανε το 2-0 για την ομάδα του. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο σκορ με τον Ντέκα και κατάφεραν να ξαναμπούν στο ματς.
Στο 65′ το παιχνίδι ήρθε σε απόλυτη ισορροπία, με τον Γκαρσία να αξιοποιεί την όμορφη πάσα του Τρέχο και να ισοφαρίζει. Τη νίκη για την ομάδα του Πελεγκρίνι έδωσε ο Γουίλιαν Χοσέ στο 75′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
