ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Ιστορική πρόκριση για το Πανόραμα
Γλυκιά ήττα γνώρισε στην κυριακάτικη ρεβάνς στο «σπίτι του χάντμπολ» το Πανόραμα, κάμφθηκε 27-23 από την Αζεριόλ από το Αζερμπαϊτζάν, αλλά προκρίθηκε χάρη στην ευρεία νίκη του Σαββάτου στο ίδιο γήπεδο.
Την ιστορική πρόκρισή του στον 3ο γύρο του European Cup χάντμπολ των γυναικών, πανηγύρισε το Πανόραμα. Η ελληνική ομάδα εξαργύρωσε το +16 (37-21) του πρώτου αγώνα στον 2ο γύρο της διοργάνωσης με την Αζεριόλ από το Αζερμπαϊτζάν, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», και στον κυριακάτικο επαναληπτικό, στο ίδιο γήπεδο, ουδόλως τη στεναχώρησε η ήττα με 27-23. Θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό ταξίδι της στην πρώτη συμμετοχή της εκτός συνόρων.
Αζεριόλ (Γιανγκιλντίν): Α. Χασάνοβα, Μπαϊράμοβα 2, Αλίεβα, Σουκούροβα 0, Μπαρμπακάτζε 3, Ρ. Χασάνοβα 2, Σμάγκινα 4, Ιμπραΐμοβα 14, Γουσίμποβα 1, Σχαρίφοβα , Μ. Μουσάγεβα, Σ. Μουσάγεβα 1.
ΑΕΠ Πανόραμα (Χριστοδουλίδης): Κουτσιμάνη, Λιούκα 1, Εμμανουηλίδου 2, Γ. Παπαδοπουλου 1, Τσάρτσιου 1, Κυρικλίδου 1, Νταντίρα, Ασκεπίδου, Αμανατίδου 4, Κουκλοτίδου , Προκοπίδου 2, Ζενέλι 5, Καραβέλη 2, Κουλούρη 1, Αγν. Παπαδοπούλου 2.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για την απουσία του Παναθηναϊκού: «Δεν μας ενδιαφέρει, εμείς με τη Φενέρ παίζουμε»
- ΠΑΟΚ: Το αήττητο της Τούμπας δεν ήταν αρκετό
- Αρης: Ετσι μένει ο Γρηγορίου στον πάγκο
- Σκωτία: Τι χρειάζεται η Χαρτς για να στεφτεί πρωταθλήτρια - Ματς τελικός με Σέλτικ
- Μαρτίνεθ: Το σχόλιο του Ισπανού μετά την πρόκριση στο Final Four
