SUPER LIG: Πήρε το ντέρμπι με Λάριν η Μπεσίκτας
Ο Βορειοαμερικανός μεσοεπιθετικός με τα δύο του γκολ έκλεψε την παράσταση στο αποψινό μεγάλο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης .
Χάρη στα δύο γκολ του Κάιλ Λάριν η Μπεσίκτας επικρ’ατξησε 2-1 της Γαλατασαράι στο «Vodafone Park στο ντέρμπι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.
Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 36’ με τον Ρουμάνο Σικαλντάου αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Καναδός μεσοεπιθετικός έφερε το ματς στα ίσια. Ο ίδιος παίκτης ήταν εκείνος που έκανε το 2-1 για την Μπεσίκτας στα μέσα του β’ μέρους (64’) ενώ στο 84’ η Γαλατά έχασε πέναλτι με τον Μοχάμεντ που είχε μπει στο παιχνίδι έξι λεπτά νωρίτερα ως αλλαγή.
Η νικήτρια έφθασε τους 20 βαθμούς και έπιασε στην 2η θέση την Χαταϊσπόρ και μείωσε στους τέσσερις την απόσταση από την πρωτοπόρο Τραμπζονσπόρ ενώ η ομάδα του Φατίχ Τερίμ έμεινε στους 17 και βρίσκεται πια στην 8η.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αποθέωση για Μαρινάκη: «Ένα τέτοιο έργο πραγματοποιείται για πρώτη φορά με τη γενναιοδωρία του Έλληνα ευεργέτη»
- Ολυμπιακός: Η αξιολόγηση του σχεδιασμού λίγο πριν την πρώτη συγκέντρωση
- Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο λόγος που ο Μεντιλίμπαρ εισηγήθηκε την παραμονή του Ντάνι Γκαρθία
- Νέο «χαστούκι» της ΕΕΑ σε Λιόλιο και Προμηθέα
- Ξέσπασμα Ταρέμι: «Δεν μας θέλουν στα νοκ άουτ...»
