ΑΡΗΣ: Το αγκάθι με τις κίτρινες κάρτες
Οι παίκτες του Άρη δέχτηκαν τέσσερις κίτρινες κάρτες μετά το 5-0 με τον Παναιτωλικό και αρχίζει να εμφανίζεται ο μπελάς με τις κίτρινες
Ο Άρης αντιμετώπισε πρόσφατα μία κρίση εξαιτίας απουσιών βασικών ποδοσφαιριστών λόγω τραυματισμών και του κόστισε. Κατάλαβε μάλιστα καλά ο καθένας στο ποδοσφαιρικό τμήμα πόσο σημαντικές είναι οι απουσίες αυτές παρά το γεγονός πως ο Άρης έχει βάθος στον πάγκο του.
Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, προέκυψε ένα ακόμη αγκάθι, που δεν είναι άλλο από τις κίτρινες κάρτες. Ο Μπαντού Εντιαγέ έγινε ο πρώτος που φτάνει στο όριο με τρεις κίτρινες κάρτες, ενώ με δύο ακολουθούν ο Καμαρά, ο Μαντσίνι, ο Λούκας Σάσα και ο Ματίγια. Το παράδοξο είναι πως οι παίκτες του Άρη δέχτηκαν τέσσερις κίτρινες κάρτες μετά το 5-0, σε ένα ματς που είχε κριθεί.
Θα χρειαστεί προσοχή για να μην λείψουν κομβικοί παίκτες. Είναι προφανές πως θα έρθει κι αυτή η στιγμή, αλλά τα ραντάρ πρέπει να είναι έτοιμα και οι παίκτες να είναι πιο ψυλλιασμένοι και ψύχραιμοι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Με κόσμο στη Λιβαδειά - Πώς θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων
- ΑΕΚ: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση με τη Σαχτάρ!
- Το μήνυμα του Γιάρεμτσουκ: «Χαρούμενος που παίζω μπροστά σε αυτούς τους απίστευτους φιλάθλους»
- Η ξεχωριστή αφιέρωση του Γκονζάλες: «Μαμά για σένα και για το Μεξικό!»
- ΟΦΗ: Νίκησε τη Χάιντουκ με γκολ του Βλαστού στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της ιστορίας του
