ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Με σκυμμένα κεφάλια οι παίκτες, επέστρεψαν στις προπονήσεις (pic)

Απογοητευμένοι εμφανίστηκαν οι ποδοσφαιριστές, ενώ ο διευθυντής ποδοσφαίρου των «Κόκκινων Διαβόλων» Τζον Μέρτοου ήταν ευδιάθετος και χαιρετούσε τις κάμερες!

Οι παίκτες και το επιτελείο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπιασαν δουλειά το πρωί της Τρίτης μετά το ρεπό μετά την ταπεινωτική ήττα με 5-0 από τη Λίβερπουλ, την Κυριακή στο «Ολντ Τράφορντ».  

Όπως αναφέρει η Daily Mail: 

Ο Μάρκους Ράσφορντ, ο Λουκ Σο, ο Χάρι Μαγκουάιρ και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές  έδειχναν όλοι απογοητευμένοι καθώς έφτασαν για προπόνηση μετά από λιγότερο από 48 ώρες από αυτό το… θρίλερ που έζησαν.

Ενώ ο διευθυντής ποδοσφαίρου του συλλόγου Τζον Μέρτοου χαμογέλασε και έγνεψε στην κάμερα κατά την άφιξή του στο προπονητικό κέντρο του AON Carrington.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απηύθυνε μια κραυγή στους συμπαίκτες του στον απόηχο της σοκαριστικής ήττας, ο αρχηγός Χάρι Μαγκουάιρ ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς ενώ ο Σο υποστήριξε ότι φταίνε οι παίκτες και όχι ο προπονητής του, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Νορβηγός τεχνικός, διανύει την πιο «μαύρη» περίοδο στη θητεία του στους «Κόκκινους Διαβόλους», όπως είπε και ο ίδιος, ενώ παράλληλα τα σενάρια διαδοχής του, φουντώνουν καθημερινά. Την ίδια ώρα το «Sky Sports» αναφέρει ότι δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσής του από τον πάγκο της αγγλικής ομάδας.

 

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News