ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Με Γιούλ κόντρα στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης
Μετά από την απουσία δύο αγώνων, ο Σέρχιο Γιουλ επιστρέφει στην αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει του αγώνα με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στην Ρωσία.
Ο Σέρχιο Γιουλ δεν αγωνίστηκε στους αγώνες με Φενερμπαχτσέ και Γκραν Κανάρια, αλλά πλέον ο Πάμπλο Λάσο είναι στην ευχάριστη θέση να τον υπολογίζει, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (27/10, 20:00).
Ένας τραυματισμός στον ώμο κράτησε εκτός δράσης τον έμπειρο γκαρντ, αλλά θα είναι έτοιμος για την «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, αφού μετά από την αναμέτρηση στην Αγία Πετρούπολη, η Ρεάλ θα αντιμετωπίσει την Ούνικς Καζάν (29/10, 19:00).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των κατόχων διαρκείας για εισιτήρια του Final 4
- Ανακοίνωση της EuroLeague: Τι ισχύει για όσους έχουν αγοράσει εισιτήρια του Final Four
- ΠΑΟΚ: Οριστικά από μέσα Ιούλη στο Champions League αν τερματίσει δεύτερος - Οι πιθανοί αντίπαλοι
- Ολυμπιακός: Αυτά χρειάζεται για να βγει δεύτερος στα πλέι οφ
- Μπόλντουιν: «Προφανώς μεγαλύτερη απειλή ο Ολυμπιακός - Θέλω να ακούσω άντε γ@@@@@ από τους Παναθηναϊκούς»
