ΝΕΪΜΑΡ: «Να κάνω στην Παρί ό,τι έκανα στην Μπάρτσα» (vid)

Η φετινή σεζόν δεν έχει αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο για τον Βραζιλιάνο, ο οποίος σε συνέντευξη του μίλησε για την Μπάρτσα, το όραμα της Παρί αλλά και την τριπλέτα «ΜΝΜ» που ακόμα δεν έχει… δέσει

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Red Bull», ο Νεϊμάρ, μίλησε για την ομάδα του αλλά και για τους συμπαίκτες που… θαυμάζει.

Μπορεί ο Βραζιλιάνος να μην έχει κάνει το ιδανικότερα ξεκίνημα την φετινή σεζόν, καθώς μετρά ένα γκολ και δύο ασίστ, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει από το να θέτει μεγαλεπίβολους στόχους. Πιο αναλυτικά, ο 29χρονος σουπερ σταρ τόνισε πως επιθυμεί να κατακτήσει το Champions League, ενώ παράλληλα αποθέωσε και τους Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ. Μιά τριπλέτα πολλά υποσχόμενη η οποία όμως δεν έχει δώσε αυτό που όλοι περιμέναν από το «ΜΝΜ»…

 «Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που έχω τον Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν είναι μόνο ποδοσφαιρικό είδωλο, κορυφαίος παίκτης και ιδιοφυΐα, αλλά και φίλος μου. Και όταν έχεις φίλους δίπλα σου, η καθημερινότητά σου είναι πιο ανάλαφρη και ήρεμη. Ελπίζουμε να γράψουμε ιστορία μαζί, όπως κάναμε στη Μπαρτσελόνα», ανέφερε αρχικά για τον Λιονέλ Μέσι.

Στην συνέχεια ανφέρθηκε στους συμπαίκτες του που έχει ξεχωρίσει, τονίζοντας την στήειξή του στον Εμπαπέ, παρά τα όσα έχουν γίνει μεταξύ τους κατά καιρούς. «Ο Κιλιάν Μπαπέ και ο Μάρκο Βεράτι. Ο Μπαπέ είναι πολύ γρήγορος, νέος, είναι σπουδαίος παίκτης. Για το Βεράτι ήξερα ότι ήταν καλός, αλλά δεν ήξερα ότι ήταν τόσο καλός και ιδιοφυΐα. Σήμερα μπορώ να πω ότι είναι ένας από τους καλύτερους χαφ με τους οποίους έχω παίξει, δίπλα στον Τσάβι και τον Ινιέστα».

Τέλος, ο Βραζιλιάνος αποκάλυψε τους στόχους του για το μέλλον, με την κατκάκτηση του Champions League να αποτελεί… αυτοσκοπό.«Θα ήταν απίστευτο. Ήρθα στην Παρί με στόχο να σηκώσω το τρόπαιο του Champions League. Αυτό προσπαθώ να κάνω από το 2017. Σήμερα η ομάδα μας έχει κάτι καινούργιο, υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί παίκτες και εξακολουθούμε να προσαρμοζόμαστε μεταξύ μας. Μόλις συνηθίσουμε ο ένας τον άλλον θα είμαστε πολύ δυνατοί συλλογικά και ατομικά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι. Θα ήταν απίστευτο να κάνουμε με την Παρί αυτό που κάναμε στη Μπαρτσελόνα», ήταν τα λόγια του 29χρονου άσου.

 

 
 
 
View this post on Instagram

 
 
 

A post shared by Red Bull Neymar Jr’s Five (@redbullneymarjrsfive)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News