ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ζήτησε αναβολή της πρεμιέρας λόγω κορωνοϊού
Η Καλαμάτα ανακοίνωσε ότι βρέθηκαν 5 κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα και για αυτόν τον λόγο ζήτησε την αναβολή του αγώνα με τα Χανιά.
Η πρεμιέρα της Καλαμάτας έχει οριστεί για την Κυριακή (31/10), αλλά ζήτησε από την διοργανώτρια αρχή την αναβολή του αγώνα με τα Χανιά, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που έχουν εντοπιστεί στην ομάδα.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι κατά το δειγματολογικό έλεγχο τεστ Covid βρέθηκαν 5 ποδοσφαιριστές θετικοί στον κορωνοϊό. Κατόπιν αυτού, η ΠΑΕ απέστειλε αίτημα στη superleague 2 με το οποίο ζητάει την αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής στα Χανιά».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ και μεταγραφές: Εχει κάνει τέσσερις και κινείται για άλλες πέντε
- Εθνική Ελλάδας: Ανατριχίλα στην απονομή - Χρυσά μετάλλια και Εθνικός Ύμνος στο Σίδνεϊ (vids)
- Καρέτσας: Η Ντόρτμουντ ανεβάζει στροφές - Στέλνει ανθρώπους της στο Βέλγιο για να κλείσει τη μεταγραφή
- Στιβ Οβέτ: Η απρόσμενη νίκη του αινιγματικού Βρετανού δρομέα επί του αντίζηλου Κόου στα 800 μ. στη Μόσχα
- ΠΑΟΚ: Πάνω από 6.000 ΠΑΟΚτσήδες σε αναμονή για ένα διαρκείας στο μπάσκετ (pic)
