ΠΑΟΚ: Ανανέωσε ο Προσινικλής
Ο Πολυμέρης Προσινικλής, γέννημα – θρέμμα των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, υπέγραψε για έναν ακόμα χρόνο
Στον ΠΑΟΚ Prima Holidays θα συνεχίσει για ένα ακόμα χρόνο ο Πολυμέρης Προσινικλής, με τις δυο πλευρές να φτάνουν στην συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας. Ο Προσινικλής είναι γέννημα – θρέμμα των ακαδημιών του Δικεφάλου του βορρά, καθώς ξεκίνησε στους ασπρόμαυρους το 2009.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που για ακόμα μία χρονιά θα είμαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Θα δώσω για ακόμα μία χρονιά τον καλύτερο μου εαυτό, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να συνεχίσει την ανοδική της πορεία, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τους αδερφούς Νικολαΐδη και τον προπονητή μου, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και τη νέα χρόνια να έχουμε τους φίλους του ΠΑΟΚ δίπλα μας!» ανέφερε στις δηλώσεις του ο νεαρός αθλητής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
