PREMIER LEAGUE: Ο Λουκάκου είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Τσέλσι
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι διατεθειμένη να καταβάλλει το ιλιγγιώδες ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ για τον Βέλγο στράικερ.
Οι δρόμοι της Τσέλσι και του Λουκάκου ενδέχεται να σμίξουν ξανά μετά το 2014. Έπειτα από την κατάκτηση του Champions League η Τσέλσι επιθυμεί να ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο επιθετικά.
Σύμφωνα με το Calcio Mercato o Ρόμαν Αμπράμοβιτς είναι πρόθυμος να λύσει τελειωτικά το πρόβλημα της αφλογιστίας των μπλε του Λονδίνου. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου αναμένεται να βάλει ‘ βαθειά’ το χέρι στην τσέπη καταβάλλοντας το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ στην Ίντερ για την απόκτηση του Βέλγου επιθετικού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
