ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάντο όπως με ΠΑΟΚ

Τι του άρεσε περισσότερο και τι θα ήθελε να δει ξανά στο κοντινό μέλλον

«Στο πρώτο ημίχρονο αλλά και για 10-15 λεπτά στο β’ ημίχρονο ήμασταν τέλειοι τακτικά, ήταν από τα καλύτερα διαστήματά μας, μόνο μπράβο έχω να πω».

Τα λόγια του Πέδρο Μαρτίνς και στο ημίχρονο αλλά και στο φινάλε του αγώνα με τον ΠΑΟΚ τα είπαν όλα. Ο προπονητής των πρωταθλητών ήταν αληθινά ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του και αισθάνονταν χαρούμενος και περήφανος μετά. Ηταν αυτό που ζητούσε. Ηταν αυτό που είχε σχεδιάσει και γι’ αυτό υπήρχε διάχυτη ικανοποίηση βλέποντας το σχέδιο να απλώνεται στο χορτάρι.

Υπήρξε φυσικά και το τελευταίο ημίωρο όπου ο ΠΑΟΚ ανέβηκε και απείλησε, ωστόσο ήταν αδύνατο να διατηρήσει αυτόν τον ρυθμό και να είναι απόλυτος κυρίαρχος ο Ολυμπιακός για 90 λεπτά. Δεν είναι αδύνατο μόνο για τον Ολυμπιακό αλλά για κάθε ομάδα του πλανήτη.

Πλέον ο στόχος για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι να καταφέρει να επαναλάβει το συγκεκριμένο πλάνο. Για την ακρίβεια, θέλει να το βλέπει με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συχνότητα και συνέπεια. Ξέρει ότι δεν είναι εύκολο αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο. Ο Μαρτίνς θα ήθελε να δει ένα τόσο δυνατό ημίχρονο και το Σάββατο στο Αγρίνιο αλλά και την άλλη Πέμπτη στο Γ.Καραϊσκάκης κόντρα στην Αϊντραχτ όπου ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κερδίσει και επανακτήσει την κορυφή του ομίλου.

Ο 51χρονος τεχνικός ξέρει ότι για να καταφέρει η ομάδα του να ασκεί τόση μεγάλη πίεση, αυτό το… πνίξιμο ψηλά στον αντίπαλο, πρέπει να έχει φρέσκους παίκτες και καλά προπονημένους. Καλά προπονημένοι είναι όλοι πια (κι εκείνοι που ήρθαν αργά δηλαδή και έχασαν την προετοιμασία), το θέμα είναι τα φρέσκα πόδια.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News