ΓΚΑΡΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Στη διάθεση του Μαρτίνς, μετά τον τραυματισμό του
Αποφασίζει ο Πορτογάλος τεχνικός αν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του…
Θετικά τα νέα για τον Πέδρο Μαρτίνς από την προπόνηση της Πέμπτης. Συγκεκριμένα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, είδε τον Γκάρι Ροντρίγκες να γυμνάζεται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.
Θυμίζουμε ο εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» στο ματς με τον ΠΑΟΚ έγινε αναγκαστική αλλαγή, διότι είχε νιώσει ενοχλήσεις και δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει στο παιχνίδι. Για αυτό και ο Πέδρο Μαρτίνς τον έβγαλε για να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του.
Πρώτα απ’ όλα ο παίκτης απέφυγε τη θλάση, αφού οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν ότι δεν αντιμετωπίζει κάτι τέτοιο. Φάνηκε και στην πράξη αυτό, από τη στιγμή που την Πέμπτη μπήκε στην προπόνηση και τέθηκε πλέον κανονικά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.
Ο Πορτογάλος τεχνικός θα είναι αυτός ο οποίος θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το ματς του Σαββάτου στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Θα δοκιμάσει και την Παρασκευή ο Ροντρίγκες να προπονηθεί και αν όλα προχωρήσουν ομαλά, τότε το πιθανότερο είναι να βρεθεί κανονικά στο Αγρίνιο και ίσως και στη βασική ενδεκάδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Κυνηγητό, κρυφτό και επικίνδυνα παιχνίδια
- Εθνική Ελλάδας: Καλό θα μας κάνει
- Τζολάκης Παρασκήνιο: Το ποσοστό μεταπώλησης του Ολυμπιακού και η πρώτη κρούση στη Χαλ
- Καιρός: Θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και τα ματς του Nations League
