Γκασκόιν για Φόντεν: «Είμαι καλύτερος από όλους, ακόμη και μεθυσμένος»
Ο εκκεντρικός παλαίμαχος άσος της εθνικής Αγγλίας, απάντησε στη σύγκρισή του με τον Φιλ Φόντεν
Με νέο λουκ εμφανίστηκε στο Euro 2020 ο Φιλ Φόντεν, θυμίζοντας κάτι από τη λάμψη του παλαίμαχου άσου των «Tριών Λιονταριών», Πολ Γκασκόιν.
Η επιλογή του νεαρού επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι να βάψει τα κοντά μαύρα μαλλιά του σε γκρι ξανθά, όπως είχε κάνει ο «Γκάζα» στο EURO 1996 έγινε viral στα βρετανικά social media, με τον ίδιο ωστόσο, να εξηγεί:
«Είχα το ίδιο κούρεμα εδώ και χρόνια. Θεώρησα πως χρειαζόμουν κάτι… νέο. Ξύπνησα σήμερα το πρωί και όλοι με συνέκριναν με τον Γκάζα και τον Έμινεμ, όμως αυτό ήταν κάτι εντελώς δικό μου και ο κόσμος το μετέτρεψε σε κάτι διαφορετικό».

Ο Φόντεν πάντως δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τα κατορθοώματα του Γκασκόιν με τη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας το 1996 -παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε τέσσερα χρόνια μετά- απολαμβάνοντας όλα τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με τον παλαίμαχο Άγγλο άσο και τις επιδόσεις του σ’ εκείνο το EURO.
«Ήταν απίστευτος παίκτης, όλο το έθνος γνωρίζει καλά τι έχει κάνει για την Εθνική Ομάδα. Δεν θα ήταν καθόλου άσχημο να φέρουμε λίγη απ’ τη… μαγεία του Γκάζα στο γήπεδο. Απ’ τη στιγμή που έβαψα τα μαλλιά μου σαν κι αυτόν, ας ελπίσουμε ότι θα μείνει η… αύρα του μέσα στην ομάδα μας».
Skin-fade Gascoigne has gone full Euro ’96 ?????????♂️ @PhilFoden pic.twitter.com/CQNmXKCGbI
— Sky Sports (@SkySports) June 8, 2021
Η απάντηση βέβαια από τον εκκεντρικό πάλαι ποτέ αστέρα δεν άργησε να έρθει… και δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτική για τον νεαρό Φόντεν.
«Κανείς δεν συγκρίνεται μαζί μου. Μπορώ να τους νικήσω όλους με κλειστά τα μάτια μου και με ένα μπουκάλι ουίσκι και δύο Bacardi breezers», δήλωσε με τον δικό του αφοπλιστικό τρόπο ο Γκασκόιν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
