ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΑΕΚ: Στα Γιάννενα οι μικροί ξιφομάχοι
Συνολικά εννέα αθλητές και αθλήτριες της ΑΕΚ δίνουν το «παρών» στο Κύπελλο εφήβων-νεανίδων και το Κύπελλο παμπαίδων-παγκορασίδων, που ολοκληρώνονται την Κυριακή στην ηπειρωτική πόλη.
Στα Γιάννενα έχουν μεταβεί εννέα αγόρια και κορίτσια από το τμήμα ξιφασκίας της ΑΕΚ προκειμένου να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στο Κύπελλο εφήβων-νεανίδων και το Κύπελλο παμπαίδων-παγκορασίδων.
Είναι δύο διοργανώσεις, που γίνονται διαδοχικά μέχρι την Κυριακή στην ηπειρωτική πόλη και η ΑΕΚ έχει παρουσία με σημαντικό αριθμό αθλητών. Υπό τις οδηγίες του προπονητή Βαγγέλη Σαρρή αγωνίζονται οι αθλητές Παναγιώτης Δημητρόπουλος (Έφηβος), Θανάσης Αναγνώστου (Έφηβος), Θωμάς Καραγκιοζόπουλος (Έφηβος), Κατερίνα Πετράκη (Νεάνιδα), Πηνελόπη Γραμματικοπούλου (Νεάνιδα), Αντώνη Μπούρβανη (Παμπαίδας), Γιάννης Καραγκιοζόπουλος (Παμπαίδας), Βασιλική Δημητροπούλου (Παγκορασίδα) και Μαριάννα Ευστρατίου (Παγκορασίδα).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΕΟΚ: Μια υπόθεση με την ενεργοποίηση της ΕΦΙΔΗΠ που γεννά εύλογες απορίες και ερωτήματα
- Βαγγέλης Λιόλιος: Συνελήφθη ο πρόεδρος της ΕΟΚ για στημένους αγώνες - Ποια τα ονόματα όλων όσων εμπλέκονται
- Χρήστος Κόντης για Λεβερκούζεν: «Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, δεν έχουμε να χάσουμε κάτι»
- ΕΟΚ: «Η υπόθεση θα παρακολουθείται αδιάκοπα»
- Στη ΓΑΔΑ η Τσαρούχα: Το βίντεο της προσαγωγής
