ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ: Νέα άνοδος στο Νο6 του κόσμου από την ερχόμενη Δευτέρα

Στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης θα βρεθεί από την ερχόμενη Δευτέρα η Μαρία Σάκκαρη, μετά την αφαίρεση των πόντων από το WTA Finals του 2019 στην Ελίνα Σβιτολίνα.

Ένα ακόμα βήμα προς τα πάνω αναμένεται να κάνει η Μαρία Σάκκαρη, αφού θα βρεθεί στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης από την ερχόμενη Δευτέρα. Αυτό, διότι την επόμενη εβδομάδα θα αφαιρεθούν οι βαθμοί από το WTA Finals που διεξήχθη το 2019.

Η Ελίνα Σβιτολίνα, ήταν φιναλίστη της διοργάνωσης εκείνης και αναμένεται να της αφαιρεθούν 1.080 βαθμοί, τους οποίους κρατούσε μέχρι σήμερα, ένεκα των ειδικών συνθηκών στο ranking μετά την πανδημία του κορωνοϊού. Έτσι, η Ουκρανή που βρισκόταν στο Νο6 θα πέσει στο Νο14 και η Σάκκαρη, που ήταν στο Νο7, θα κάνει άλμα μίας θέσης, βελτιώνοντας μία ακόμα φορά το career high της.

Μάλιστα, η Ελληνίδα τενίστρια δε θα σταματήσει εκεί, αφού μπορεί να κοιτάξει όλο και ψηλότερα. Η Σάκκαρη θα είναι παρούσα στα WTA Finals της Γουαδαλαχάρα, το διάστημα 10-17 Νοεμβρίου, εκεί όπου με μία καλή πορεία θα μπορεί να βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα της, στο top-5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News