ΠΑΟΚ: Η αποστολή για τους αγώνες με Απόλλωνα Σμύρνης και... ΑΕΛ

Ο Δικέφαλος του βορρά επιστρέφει στην Τούμπα και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, υποδεχόμενος τον Απόλλωνα

 

Με την προπόνηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής (29/10) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στην αποστολή επέστρεψε ο Γιάσμιν Κούρτιτς, που απουσίασε από τις αναμετρήσεις με Βόλο, Κοπεγχάγη και Ολυμπιακό. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ και Ολιβέιρα, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε θεραπείες.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ανακοίνωσε τις επιλογές του οι οποίες αποτελούνται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Μιχάι, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Εσίτι, Ντόουγκλας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλια, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Η έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων ου ΠΑΟΚ Β φέρνει πλέον στο προσκήνιο και τη νέα πραγματικότητα, αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας οι οποίοι θα μετακινούνται στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Σε αυτή την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2, διαθέσιμοι για την Β ομάδα θα είναι οι Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Κούτσιας καθώς και ο Ίνγκασον.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News